OJQ “Labeatët” Ekspeditat e vitit 2019 VIDEO

Ekspeditat e vitit 2019 Gjatë këtyre 8 viteve nuk kemi lënë vend pa shkelur, porta pa hapur dhe dritare pa çelur… kjo na bënë të ndihemi mirë, por na bënë krenarë nëse kontributi ynë bëhet pjesë e çdo shqiptari! ”Ne jemi me ju, për të hulumtuar atdheun tonë: të ecim, të argëtohemi, të ndryshojmë ditën, ta zgjasim jetën tonë sëbashku.