Omer Kaleshi i dhuron pikturë Ali Ahmetit

“Bashkëbisedim shumë i këndshëm me artistin tonë të madh Omer Kaleshi. Faleminderit për pikturën e cila tashmë zë vend të merituar në selinë tonë. Së shpejti edhe vendlindja e Omerit do të përfundon galerinë e merituar dhe të dedikuar enkas për veprat e tij”, njofton Ahmeti, për takimin me artistin Kaleshi.