Onur Sadiku është njëri nga viktimat e aksidentit Shkup – Tetovë

Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërrur jetë mbrëmë në aksidentin me autobusin e kompanisë Durmo Turs që udhëtonte nga Shkupi për në Tetovë.

Për momentin katër viktima janë identifikuar Rametulla Abdurahimi, Jovica Trpevski, Onur Sadiku dhe Besim Kamberi i cili sot varroset pas namazit të Iqindisë., njofton TetovaSot.

Ndryshe sot ndërroi jetë edhe një i aksidentuar ku numri i të vdekurve ariti 15 dhe mbi 30 të lëdnuar.

Sot gjithashtu në Gostivar do të mbahet mbledhje komemorative ku i pranishëm do të jetë edhe kryeministri Zoran Zaev.