Ora policore, Çulev: Në fundjavë më shumë policë në terren

Edhe gjatë kësaj fundjave ora policore do të fillojë prej orë 16:00.Ndryshimi nga java e kaluar është se do të shtohet numri I policëve në terren informoi Ministri i punëve të brendëshme Naqe Çulev.

Kjo sepseë fundjavën e kaluar u rregjistrua numër i madh i shkeljes së masës ndalesë për lëvizje. Qeveria po diskuton edhe mundësinë që të vërë në përdorim dronë për të ndjekur së qytetarëve për respektimin e masës ndalesë për lëvizje.

“Fundjavën e kaluar konstatuam për 70 deri më 80 % mosrespektim të masës ndalesë për lëvizje .Shpresojmë se këtë fundjavë , qytetarët do të tregojnë vetëdije më të lartë dhe do ta respektojnë masën për ndalesë në lëvizje që ngelet në atë periudhë kohore prej orës 16 :00. I informoj se pjestarët e policosë do të jenë të angazhuar në numër më të madh me qëllim të respektohet masa, ndalesë për lëvizje”, u shpreh ministri i punëve të brendëshme Naqe Çulev.