Orkestra e të Rinjve të Kosovës fiton vendin e parë në Belgjikë

Të rinjtë e Kosovës janë përballur me mbi 200 nivele të ndryshme të orkestrave nga e gjithë bota. Para dy vitesh, në Festivalin Europian të Muzikës së të Rinjve, Orkestra e të Rinjve të Kosovës është shpërblyer me vendin e dytë në një garë të ngjashme. Dhe atë, në mesin e 200 shteteve pjesëmarrëse.

https://youtu.be/BOl5v_NL9pY