Oseku: Ramush aga mos rrej!

Mustafa Bajramin e prezenton si “doktor i logjikes dhe filozofise analitike”. Mustafa ne te vertete eshte doktor i shkencave islame, pra eshte dr.i teologjise islame, dhe si i tille s’ka te beje fare me shkencen e logjikes dhe te filozofise.

https://www.facebook.com/frasher.oseku/posts/10156615609082865