Osmani: Nesër hapet pika e re kufitare në mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Nesër hapet pika e re kufitare në mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Kështu ka bërë të ditur Zëvendëskryeministri i Maqedonisë, Bujar Osmani, përmes një njoftimi në Facebok.

“Pas nënshkrimit të kontratës për autostradën Shkup- Bllacë, ratifikimit të marrëveshjes për Kufirin Llojan- Miratoc, NESËR lëshojmë në përdorim edhe një arterie komunikimi me Kosovën , pikën kufitare Belanoc – Stancic”, ka shkruar Osmani në llogarinë Facebook.