Osmani: Regjistrimi do të mbahet më 2020 edhe me grafë etnike

LSDM dhe BDI kanë rënë dakord që të ketë regjistrim në vitin 2020. Nuk do të ketë komision të regjistrimit, ndërsa regjistrimi do të realizohet në nivel profesional nga Enti për statistikë, transmeton koha.mk. Këtë e tha zëvendëskryeministri Bujar Osmani në emisionin Top Tema në Anën tuaj, në TV Telma. Ai pohoi se do të ketë edhe grafë etnike. (koha.mk)