Palushi pret në takim Kelmendin

Vizita e z. Ramiz Kelmendi, pronarit të “Elkos Group”, dhe njërit ndër partnerët më të rëndësishëm të “Frutex”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=710612812778304&id=100014887752553