Pamje nga villa e mahnitshme e Ermal Fejzullahut në Brezovicë, ku po kalon ditët në karantinë

Familja Fejzullahu janë vetizoluar në vilën e tyre në Brezovicë.

Këtë e kanë treguar vetë nëpërmjet postimeve të ndryshme ndërsa së fundmni Ermali i ka njoftuar ndjekësit me disa pamje të vilës së familjes së tij atje.

Ambienti duket tejet i qetë dhe pamja që po i shoqëron për t’u pasur zili.