Pamje shokuese nga Australia, kafshë të djegura nëpër rrugë

Kangurë dhe koala të djegura kudo nëpër rrugë, pamje shokuese, nga Australia

Qindra kafshë të shtrira nëpër rrugët e Batlow, një ndër qyetet më të goditura nga zjarret që kanë përfshirë Australinë. Videoja amatore e filmuar nga një banor të lë pa fjalë.Pamje shokuese nga Australia, kafshë të djegura nëpër rrugë