Pendarovski i shqetësuar rreth mundësisë së ndryshimit të kufijve Kosovë-Serbi

Historiani dhe njohësi i rrjedhave në Ballkan, Tim Judah ka përcjellur përmes “Twitter”-it fjalimin e presidentit të Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovskit.

Ai, ka thënë se Pendarovski “sapo ka bërë një apel pasionant duke kërkuar që kufijtë e Serbisë dhe Kosovës të mos preken, duke dhënë argumente se ndikimi në Maqedoni të Veriut dhe Bosnjë do të ishte i pashmangshëm”. “Ai nuk po e fsheh se sa i shqetësuar është”, shkruan ai.