Për shkak të dendësisë së mjegullave ulet dukshmëria në Kodrën e Diellit

Për shkak të dendësisë së mjegullave është ulur dukshmëria nga 80 deri në 100 metra në Kodrën e Diellit, njoftonjë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Nga atje thonë se komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në rrugë me lagështi. Intensiteti i komunikacionit në rrugë jshtë qyteteve është i ulët.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjatë për hyrje dhe dalje nga vendi