Përkrahësit e Selës dhe Gashit sërish ofendojnë rëndë administratorët shqiptarë

Nuk kanë të ndalur ofendimet dhe talljet nga përkrahësit e Selës dhe Gashit, për administratorët shqiptarë.

Drejtori i teatrit të Gostivarit, Visar Vishka përkrahës i Ziadin Selës në postimin e tij në facebook ka ofenduar rëndë administratorët shqiptarë.

Ai thotë se tash BDI duhet me i çu me punu nga shtëpia 7 mijë adminisitratorët.