Përplasjet në parti, a po mundohet Izet Mexhiti ta shpëtojë BDI-në nga kthetrat e partive maqedonase?

Përplasjet në BDI sidomos kohëve të fundit, komentohen në forma të ndryshme.
Disa i quajnë vetëm si një përplasje artificiale për ta defokusuar opinionin, por e vërteta është ndryshe dhe duket se gjërat po kristalizohen edhe më shumë.Por cësthja mbetet nëse kjo fushatë e Mexhitit si një protagonist kryesorë i kësaj përplasjeje është ose jo e rastësishme, informon Fol.mk.

Kjo përplasje e vazhdueshme nuk është për një BDI ndryshe përbrenda, por është shumë më e thellë se kaq.
Për këtë arsye parashtrohet pyetja se a po mundohet Mexhiti ta shpëtojë BDI-në nga kthetrat e partive maqedonase?