Plaku nga Tetova: 5 parti, të gjitha nuk mund ta mundin Vesel Mehmedin, jo më Ali Ahmetin!

Dafina Tosuni.MAQEDONIASHQIPTARE.COM

Kurtish Ejupi është 87 vjeç!

Axha Tish, po thonë:

Besa e Bilall Kasamit: Jemi kundër BDI-së

Aleanca e Ziadin Selës: Do ta mundim BDI-në

Alternariva e Afrim Gashit, në qeveri:Pas 12 do ta mundim BDI-në

PDSH-ja e Menduh Thaçit:Vetëm ne do ta mundim BDI-në

Fol bre Axha Tish, si mendon për këtë problem të bisedave të dimrit?

Axha Tish:Të gjitha këto janë llafe dhe atë llafe që na kanë lodhë shumë!18 vite këto llafe, llafe koti dhe këta thonë do ta mundim BDI-në, BDI vazhdo pushtetin!Nuk beson njeriu më në fjalë koti, po hajt çka me bë janë parti dhe nuk kanë punë tjetër!

Krejt le të bëhen bashkë nuk mund ta mundin Vesel Mehmedin, jo Ali Ahmetin!