Po zhvillohen punime për rekonstruimin e rrjetit të kanalizimit në lagjen “Teneqe Mahallë”

Aktualisht po zhvillohen punimet për rekonstruimin e rrjetit të kanalizimit në lagjen “Teneqe Mahallë”, në rrugët “5” dhe “7”!

Vizitova punëtorët dhe qytetarët e kësaj lagje, sepse nevojat e tyre bashkë me punën që po bëhet , kanë rëndësi të madhe për ne.