Premierë/“Faj” super projekti i ri muzikor nga ZIZEEJ (Video)

ZIZEEJ sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ FAJ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe ZIZEEJ e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, ZIZEEJ është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – Faj menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe i gjithë projekti është realizuar nga prod. by Don Gima dhe është në bashkpunim me Tani.