Premierë: “Kënga Jote” Super projekti i ri nga Don Aldo (Video)

Gjatë kësaj prejudhe muzika shqiptare është “ Bombarduar “ me rryma të reja muzikore, këng me shumë ritem po me tekste pa domethënje. Don Aldo është artisti shqiptar që ka thyer rrjetin me lansimin e projektit të ri muzikor. “Kënga jote” mban titullin projekti muzikor që është dedikim për të birin e artistit në fjal. Një melodi e këndëshme për veshin e shoqëruar nga një tekst që përciell emocin në qdo fjal, kjo këngë është vërshuar nga klikime dhe komentet me nota pozitive që në diten e par të lansimit.