Premierë/“LAMBO” Super hiti i ri nga RILIT x QUKA x NOJA (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen Juglindore. Trap artistat nga qyteti i Ferizait RILIT x QUKA x NOJA po sjellin një kultur të re muzikore për shqiptarët. Influenc që aktualisht në botë është shumë e pëlqyer. Kënga titullohet “ LAMBO” dhe është e vizualizuar me një videoklip shumë profesional dhe të punuar në detaje. Për gjithë adhuruesit e artistëve në fjal më posht keni Linkun ku mund ta ndegjoni këngën.