Premierë/Mega Adrenalina projekti i ri nga DJ Xheni (Video)

Është një nga DJ më të kërkuar , e gjithë kjo famë vjen nga talenti që posedo . Xheni Gashi është një nga DJ më të kërkuar në Europe, në qdo organizim ku këndohet shqip Dj Xheni është prezent. Artisti në fjal për tregun shqiptar sapo ka lansuar projektin e ri muzikor “Mega Adrenalina” mban titullin super projekti i ri nga DJ Xheni, projektë ky që menjëher pas lansimit është vërshuar nga klikmet dhe komentet me nota shumë pozitive . i gjithe ky projekt u mundesua nga IAT AUSTRI dhe V.G MÜNCHE. DJ Xheni fal atmosferes përfekte që krijon në gjitha dasmat dhe ahengjet familjare ka arritur të jetë një ndër DJ më të kërkuar në Kosove. DJ Xheni në këtë klip vjen në bashkpunim me ShKA 17 Shkurti ,baden Austria. Ndërsa për videoklipin është përkujdesur Prive Films.