Premierë/“Të pres” Super projekti i ri muzikor nga Antonio (Video)

Tashme shumë projekte të suksesëshme shqiptare mbajm vulen e Antonios. “Te Pres” mban titullin super projekti i ri i sapo publikuar . Kënga është shumë e ndjer dhe perciell emocion në qdo varg. “Të pres” shoqerohet nga një tekst shumë emocionues . I gjithë projekti është shumë profesional dhe Videoklipi është i punur në detaje.