Problemet në arsim, Ahmeti: S’ka nevojë për përgjegjësi

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti thotë se problemet në Arsim nuk mund të zgjidhen lehtë. Madje sipas tij për këto probleme askush nuk duhet të mbajë përgjegjësi, pasi vlerëson se Ministri i Arsimit dhe krerët e komunave janë të angazhuar mjaftueshëm.