Prof. Martin Berishaj kujton Anton Çettën, pajtimtarin e madh të kombit

Profesori i mirënjohur Martin Berishaj, me rastin e 24 vjetorit të vdekjes së pajtimtarit të njohur Anton Çetta, e ka kujtuar atë me rrjetin soial.

Z. Berishaj ka cekur se Anton Çetta me urtinë e tij preku palcën e ndërgjegjes së shqiptarit në kohët më të vështira për Kosovën, duke çrrënjosur hakmarrjen.

Ja postimi i z. Berishaj:

Anton Çetta dijti qe me pervujtesine dhe urtine e tij ta prek palcen e ndergjegjejes se shqiptarit ne kohet me te veshtira per Kosoven, duke e çrrenjosur hakmarrjen dhe duke e shpaluar Besen nder ne, jo si refeudalizim por si menyre e vetedijesimit tone.
Kosova i ka borxh, qe me truporen e tij ta nderoje Prishtinen dhe shqiptarine.