Promovohet libri “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i mbretërisë bullgare”

Me rastin e 77 vjetorit të deportimit të hebrenjëve të Maqedonisë për në Treblinka, Departamenti për edukimin dhe hulumtimin e “Holokaustit”, ju fton të merrni pjesë në promovimin e librit “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i mbretërisë bullgare”.