Pse Gjorgji Ilievski është kundër Ademit dhe Nuhiut të BDI-së!?

Gjorgji Ilievski po ben perpjekje te beje fushate kunder ministrit te arsimit Arber Ademit dhe zv/ministrit te brendshem Agim Nuhiu. Pas ai beri perpjekje te shantazhoi dy funksionaret shqiptare ashtu sic ka bere gjate gjithe karieres se tij u spostua ne opinion per te goditur funksionaret shqiptare. Ai pasi deshtoi ne marrjen e pushtetit ne Ministrine e arsimit dhe te merr benificione per te afermit e tij dhe pasi i hasi shara ne gozhde nga Arber Ademi vendosi te beje fushate shpifese. Ai me muaj te tere eshte refuzuar dhe bllokuar nga zv/Ministri i brendshem Agim Nuhiu ne projektet per ti shantazhuar punonjesit e policise per menyren e shkollimit vendosi te beje fushate publike kunder tij. Ai ishte nervozuar kur me ore te tjera ka pritur takim ne kabinetin e Ademit dhe Nuhiut. Pas dy vitesh Ilievski u mundua te demtoje personalitetin akademik te dy funksionareve shqiptare. Gjorgji pasi punesoi vajzen ne Rektoratin e Universiteti Shen Kirili dhe Metodi dhe pasi ja mundesoi djalit te tij lejimin nga participimi ne agjenden e tij ka pasur deshira dhe interesa tjera. Koha e tij kishte mbaruar. Ndaj Gjorgjit te frustruar eshte ngritur procedure pergjegjesie. Perndryshe edhe Inspektoriati shteteror i arsimit dhe Universiteti i Tetoves i hudhen poshte pretendinet e Ilievskit. (Astrit Aliu)