Qani ef. Nesimi: Lutemi për Turqinë

#Lutjet tona për Elazigin dhe gjithë Turqinë!
Në emër të BFI-Myftinisë së Tetovës dhe në emrin tim personal dëshiroj t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta popullit turk për viktimat dhe dëmet e shkaktuara nga tërmeti i djeshëm. Kjo tragjedi ka tronditur thellë popullin turk, në përgjithësi, e besimtarët tanë, në veçanti. Lusim Allahun e Madhërishëm ti mëshiroj të vdekurit, ti shëroj të lënduarit dhe t’ua lehtësojë dhimbjen familjeve të viktimave.

BFI-Myftinia e Tetovës
Myftiu:
Prof. Dr. Qani ef. Nesimi