Qytetarët falemnderues ndaj iniciativës të Kryetarit Merko

“Sot filloi aksioni për shpërndarjen e pakove ushqimore deri tek familjet nevojtare, pas inicativës të marrë nga Kryetari i Komunës së Strugës, dje gjatë takimit me Këshillin Koordinues, e cila iniciativë la qytetarët të kënaqur dhe faleminderues.

Pakot ushqimore u dërguan deri tek çdo familje në shtëpi dhe për këtë u kujdes vetë drejtori i NP Ujësjellës dhe Kanalazime z. Jeton Shaqiri bashkë me disa përfaqësues të tjerë të Komunës së Strugës.

Aksioni do të vazhdoj edhe në ditët në vazhdim. Bashkohu edhe ti. Për Strugën që duam.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës