Qytetarët kanë filluar të tallen keq me Kadri Veselin (Video)

Luftëtari i UCK, Frasher Oseku, ka ironizuar me spotin e lansuar elektoral të PDK-së në të cilin merr pjesë Kadri Veseli bashkë me ekipin e tij të ri.

Në atë spot, Veseli, bashkë me ekipin e tij, dalin dhe e shtyjnë një autobus dhe ia dalin që ta qesin në breg.

Lidhur me këtë, Oseku ka telefonuar kryetarin e PDK-së me ironi për ta ndihmuar.

Ja video e plotë:

https://www.facebook.com/frasher.oseku/videos/10156685448717865/