Ramadani emërohet Koordinator Nacional për Integrim dhe Anëtarësim në NATO

Gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë, Burim Ramadani është emëruar koordinator nacional për Integrim dhe Anëtarësim në NATO. Ramadani do të merret me procesin e anëtarësimit të vendit në Aleancën Veri-Atlantike (NATO). Me propozim të kryeministrit Ramush Haradinajt Haradinajt, zëvendësministri i Mbrojtjes, Burim Ramadani mori votat e kabinetit qeveritar për këtë pozitë.