Ramis Merko i preferuari i Ali Ahmetit,i vetmi që ngel në postin Kryetar dege në BDI !

Konsolidimi i degëve të BDI-s mnë gjith vendin me sa duket po vjen kah fundi, ndërkohë që degët më të mëdha po mbajnë kuvendet e tyre para përfundimit të gjithë procesit që do shkojë në kongresin partiak për të zgjedhur dhe atje të gjitha organet e partisë.
Gjithashtu nesër në ora 14:00, pritet të mbahet dhe mbledhja përfundimtare në Strugë, ku do zgjidhet kryetari i degës së BDI Strugë dhe organet drejtuese në nivel komunal, për sa i përket kreut të partisë sipas informacioneve që vijn mbrenda partisë Ramis Merko do jetë kandidati i vetëm pas asnjë kundërkandidat dhe me sa duket Ramis Merko mbetet i preferuari i Ali Ahmeti pasi është vetmi që do mbetet nga kryetarët që mbani këtë postë deri tani në të gjitha degët e BDI-s.