Ramiz Merko me katër makina të reja, njëra prej tyre luksoze në vlerë prej 66.700 euro

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko, do të furnizohet me katër makina të reja njëra prej të cilave është luksoze. Vlera totale kap shifrën e 114.000 mijë eurove, edhe pse komuna për këtë furnizim kishte planifikuar të shpenzojë 100.000 mijë euro.

Marrëveshja për furnizimin e makinave luksoze është arritur më 28 nëntor, sot është publikuar në web sajtin e Byrosë për furnizime publike. Sipas marrëveshjes, do të merren një “Audi A6”, limuzinë me katër dyer, në vlerë prej 66.700 euro, “Shkoda Oktavia”, limuzinë me pesë ulëse, në vlerë prej 18.700 euro, si dhe dy “Shkoda Rapid”, gjithashtu limuzina me pesë ulëse, të cilat kapin vlerën me nga 14.205 euro për makinë.