Rasti me Pasaportat me identitete të rrejshme, flet zëvendësministri Nuhiu (Video)

Pasaportat me identitete të rrejshme me përmasa të mëdha mund të paraqesin kërcnim për rendin dhe sigurinë kombëtare! Organet ligjzbatuese i kryejnë detyrat e tyre!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3934636669956634&id=100002310186518