Reagon BDI: Dr. Arben Zyberi kryen punën e tij me profesionalizëm dhe dinjitet

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) reagon ndaj retorikes elektorale që përdor ministri i shëndetësisë Filipçe në foltore të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Dr. Arben Zyberi është kandidat për deputet në zonën e parë zgjedhore
dhe si gjithë të tjerët ka drejt të shpreh qëndrime politike në fushate
zgjedhore duke ruajtur institucionin që e udhëheq nga çdo involvim
politik.

Ai ka qenë shtylla e Qeverisë dhe ministrisë së Shëndetësisë në
luftën kundër pandemisë dhe të gjithë jemi krenar me punën e tij.
Andaj, kërkojmë nga ministri Filipçe mos të tenton të mohon të drejtën e
shprehjes politike në fushatë zgjedhore për arsye të kalkulimeve të veta
partiake.