Realizon 45 portrete të presidentëve amerikan, nga Bushi deri tek Trump

Me rastin e shënimit të 500 vjetorit të Kumanovës dhe në nderë të festës së madhe amerikane të pavarësisë 4 korrik dje në Kumanovë është hapur ekspozita e artistit Borçe Todorovski nga Prilepi ‘Portretet e presidentëve amerikan’.

Ekspozita me 45 portrete të të gjithë presidentëve amerikan është prezantuar për herë të parë para publikut duke filluar nga Xhorxh Uashingtoni deri tek Donald Trump e që autori ka thënë se i ka punuar gjatë periudhës dy vjeçare.

“Më vështirë e kam pasur me të parët kur fillova të pikturoj më kapi frika dhe stresi nëse do i bëj bukur, nuk kisha mendjen të punoj gjithë por pasiqë bëra katër prej tyre sikur kisha një sfidë të re përpara”, ka deklaruar kështu Todorovski.

https://www.facebook.com/MaksimDimitrievskiOfficial/posts/1577625705701197