Reka garon me numrin 1, Siljanovska me nr 2 dhe Pendarovski me nr 3

Komisioni Shtetëror Zgjedhor pas verifikimit të kandidaturave për garën për president të shtetit, sot hoqi shortin për renditjen e kandidatëve.

Blerim Reka do të garoj me numrin 1

Gordana Siljanovska me numrin 2

Stevo Pendarovski me numrin 3

Kryetari i KSHZ, Oliver Derkovski, deklaroi se të hënën do të hidhet shorti për zgjedhjet lokale në tre komuna, në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë.