Remzi Abdullahi dhe Valmir Aziri në garë për kreun e degës së Tetovës

Remzi Abdullahi, drejtor në Postën e Maqedonisë dhe Valmir Aziri sekretar shtetërorë në ministrinë e kulturës sipas gjitha gjasave do të shkojnë deri në fund të garës për kreun e degës së BDI-së në qytetin e Tetovës.

Pasiqë BDI ka nisur prej disa muajve procesin e konsolidimit të degëve për kongresin e IV të paralajmëruar për në muajin nëntor, tashmë në shumë degë janë bërë zgjedhjet dhe formimi i organeve partiake, ndërsa kanë mbetur një pjesë e madhe e tyre ku procesi po vijon.

Në degën e Tetovës, që njihet si më e madhja në BDI sipas gjitha gjasave garës do i prijnë Abdullahi dhe Aziri…