Remzi Mustafi, Magnum Trans: Dhembja është e madhe, është e pashpjegueshme!

Dhembja është e madhe,

është e pa përshkrueshme, është e pashpjegueshme;

është një tragjedi e rrallë dhe me shenja të dhimbshme shpirtërore për familjarët,

për të afërmit e tyre, por edhe për të gjithë ne si shqiptar e si shoqëri!

Unë, bashkërisht me familjen time ndaj shqetësimin më të madh për fatkeqësinë,

për humbjen e shumë njerëzve në aksidentin që ndodhi dje!

Kuptimi për jetën dhe durimi kujtoj se

do ti jep kuptim kësaj bote dhe botës tjetër,

thuhet në mesazhin ngushëllues të z. Remzi Mustafi, drejtues i Magnum Trans në Gostivar!