Remzi Mustafi, MAGNUM TRANS| Shqiptarë kudo që ndodheni për shumë vite festa e Fitër Bajramit!

Remzi Mustafi, MAGNUM TRANS|

I uroj besimtarët shqiptarë të jetojnë të gëzuar dhe në festë. Paçin mirësi e begati dhe Zoti ua pranoftë agjërimin dhe adhurimet që kanë kryer gjatë muajit të bekuar të Ramazanit. Le të sjellë kjo festë më shumë mirësi, paqe dhe dashuri mes njëri-tjetrit, në të mirë të shoqërisë, kombit dhe gjithë njerëzimit.

Zoti e bekoftë kombin dhe atdheun tonë. Shqiptarë kudo që ndodheni gëzuar për shumë vjet festën e Fitër Bajramit!