Riker arrinë në selinë e BDI në Tetovë

Ndihmës sekretari amerikan Filip Riker ka arritur në selinë e BDI-së në Tetovë për t’u takuar me kreun e kësaj partie Ali Ahmeti ku temë e bisedimeve do jenë ndodhitë e fundit në Maqedoninë e Veriut, marrdhëniet mes dy vendeve si dhe ligji për prokurorinë.