Rikthehet “Sativa” kënga hit nga PSAJKO (Video)

Kënga “Sativa” u rikthye hit sapo u publikua, mirpo pas disa problemeve teknike kënga u zhduk nga Youtube. Ishte PSAJKO ai qe sqaroi gjithqka permes InstaStory. Artisti ne fjal tregoi që kënga është shlyer nga youtube per shkak te disa sekuencave me lend narkotike. Mirpo ekipa e ertistit në fjal e mori menjëher situaten nën kontroll dhe tani për gjith fansat e PSAJKO-s këngë Sativa mund të ndegjojnë në youtube.