Rikthimi i fuqishëm i Sami Pacollit në industrin muzikore shqiptare (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Sami Pacolli quhet këngëtari i cili kohëve të fundit ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga Sami Pacolli eshte Dashuri (cover ) Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga komentet pozitive . Përndryshe Sami Pacolli është aktiv në koncerte, dasma e ahengje familjare në Europe, Amerik e Kanada.

https://youtu.be/H2G6M_qNyac