Rinia e Shkupit nis fushatën “Unë besoj” në kryeministrin shqiptar, pas fushatës PSE JO….. (Foto)

Pas fushatës Pse Jo, rinia e Shkupit beson nëw kryeministrin e parë shqiptar ide të Ali Ahmetit, shkruan TS.

“Unë besoj” është sllogani që i jep mbështetje të madhe Ali Ahmetit për kryeministrin shqiptarë dhe që ka mbuluar rrugët e Shkupit.

Ndryshe nesër nga Prespa BDI dhe Ali Ahmeti pritet të shpalosin edhe emrin e kandidatit për kryeministwr të parë shqiptar për zgjedhjet e 15 korrikut./TS