Risi në Kodrën e Diellit, KALËRIM !

Udhëtim mbi peizazhet mahnitëse malore të Malit Sharr. Gëzojuni pamjeve panoramike përderisa bëni shëtitje të shkurtra me kuajtë e bukur dhe të urtë të Fermës sonë të përcaktuara në turnet tona ditore dhe javore!
Qëndroni me njerëzit e vendëbanimeve malore në udhëtimin përgjatë rrugës duke përjetuar kulturën vendase.

Lloji i turneut:
1 ditorë Kodra e Diellit- Stani i Sulbicit (Celipashinës)-Pllat
Kohëzgjatja: 2:00- 3:00 orë një drejtim,
1 ditorë Kodra e Diellit- Liqeni i Bogovinjës
Kohëzgjatja: 2:30-3:30 orë një drejtim!
Sezoni më i mirë: Maj – Tetor

Udhëtim i shkurtër: 1:30- 2:00 orë:
Biofarma 1Maj – Stanet e Shipkovicës dhe Biofarma 1 Maj – deri te Kisha!
Lartësia: kalon nga 1700m-2600m.
Sezoni më i mirë: Maj- Tetor!

Kërkesat: njohje elementare për kalërim(përgjegjësi personale), këpucë për ecje në male, veshje të papërshkueshëme nga uji dhe rroba sipas kohës, kapele, sunscreen & syze dielli!
Vendi: Kodra e Diellit, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut
email: biofarma1maj@gmail.com
tel,mob: +389 76266026