RISI: Vetëshërbim për larje të veturave në Tetovë, mësoni lokacionin

Një risi që ka ardhur tashmë në tregun tonë për larje të veturave që i ka munguar vendit pasiqë deri më tani nuk ka pasur kështu trend të vetshërbimit për larje të veturave. Self-Service Car Wash gjendet me lokacion në fshatin Leshkë të komunës së Tearcës që përfshinë gjithë rajonin e Tetovës dhe rrugën regjionale që lidh Tetovën me fshatrat përdrejtë vijës kufitare me Kosovën e që për gjithë të interesuarit që frekuentojnë këtë rrugë mund të informohen dhe të vetshërbehen në këtë risi që deri më tani nuk ka qenë e pranishme në vendin tonë. E për më shumë informacione lidhur me shërbimin në fjalë mund të informoheni në linkun në vazhdim…

👌🏽

Gepostet von Self-Service Car Wash Lešok am Samstag, 23. März 2019

You are welcome. 😄 24/7

Gepostet von Self-Service Car Wash Lešok am Sonntag, 10. März 2019