Rita Ora mban fjalën, i ndërtohet shtëpia në kohë rekord familjes Sala të prekur nga tërmeti

Rita Ora ishte një ndër personazhet e njohur të ekranit që vendosi të ndihmoj shqiptarët pas tërmetit shkatërrues.

Ajo vendosi të japë një kontribut, duke ndërtuar shtëpinë e një familje të prekur.

Rita zgjodhi familjen Sala duke ju ndërtuar një shtëpi nga e para dhe në kohë rekord shtëpia ka përfunduar.

Pa u bërë ende 2 muaj nga tragjedia, familja Sala tashmë ka një shtëpi të re.

Lajmin e ka bërë të ditur Erion Veliaj, i cili ka shkuar t’u japë çelësin familjarëve.

“Premtim i dhënë, premtim i mbajtur!”, ka shkruar Veliaj derisa ka falënderuar në emër të Ritës të gjitë ata që kanë kontribuar.

Si përfaqësuese e familjes Ora ishte e pranishme kushërirja e tyre, Amantina Tolaj, e cila ka qenë pranë familjes të cilët jasnë shfaqur shumë të emocionuar për shtëpinë e tyre të re.

https://twitter.com/i/broadcasts/1yNGapgVwRnKj