RMV, benzina me çmim më të shtrenjtë

Komisioni Rregullator për Energjetik ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës. Çmimet e EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të shtrenjtohen për 0.50 denarë për litër.

Kështu në bazë të vendimit të ri, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 67.00 denarë ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 69 denarë. Çmimi i Dizelit mbetet i pandryshuar, pra një litër do të vazhdoj të kushtojë 62.00 denarë.