Rrahja e Janakieskit dhe Ristovskit, Mickoski tenton me forcë të hyjë në dhomën e pacientëve

Ish ministri i transportit nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Mile Janakievski është rrahur fizikisht në burgun hetues të Shutkës, ku nga mbrëmë ndodhet në paraburgim 30 ditorë. Përveç Janakievskit konfrontim raportohet të ketë pasur edhe ish ministri, Spiro Ristovski, i cili prej mbrëmë gjithashtu gjendet në paraburgim.

Jozyrtarishtë sulmi ka ndodhur në oborrin e burgut, derisa të burgosurit kanë qenë duke shëtitur. Zënka verbale ka filluar mes Ristovskit dhe një të burgosuri tjetër. Menjëherë pas zënkës Ristevski dhe i burgosuri tjetër janë dërguar për kontroll në ambulancën e burgut, pas çka janë transferuar në spitalin e qyteit “8 Shtatori”. Në tentim për ti vizituar ato, lideri i VMRO-DPMNE-së ka tentuar që me forcë të hyjë në dhomëm e pacientëve.

Përndryshe, Janakieski dhe Ristovski nga mbrëmë gjenden nnë paraburgim 30 ditorë në burgun hetues të Shutkës.

https://www.facebook.com/KlanMacedonia/videos/2333582863586892/