Rritet numri! Edhe 7 raste të reja me Koronavirus në Maqedoni

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, bëri të ditur se kemi 7 raste te reja me koronavirus. Bëhet fjalë për 4 nga Dibra dhe 3 nga Shkupi. Ndërsa nesër në mëngjes do të testohen edhe 10 persona të tjerë, 4 nga Dibra. Për tre persona testimet kanë dalë negativë.