Rustemi para banoreve të Reçicës së vogël flet mbi fushatën e zgjedhjeve presidenciale

Sonte ne Tetove ne takim me banoret e fshatit Reçice e vogel i pranishem me gjithe shtabin komunal ka qene edhe anetari i shtabit e njeherit edhe drejtor i Postes se RMV, Ejup Rustemi i cili me banoret ka folur per aktivitetin partiak qe po behet ne kuader te fushates per zgjedhjet presidenciale. Rustemi para banoreve ka folur mbi idete dhe mundesite e mira qe mund te sjelle fitorja e nje kadidati presidencial pro europian si dhe efektin negativ qe mund te sjelle perkrahja e nje kandidature nga ana e opozites qe nuk njeh ndryshimet kushtetuese dhe ndryshimin e emrit te vendit.